søndag 3. mars 2013

Det går mot vår!

Og det betyr at det er på tide å tenke på sommergarderoben. Først ut er et par t-skjorter. En til Sondre, og en til en barnehagevenninne. Det som er så kjekt med t-skjorter er at de kan brukes hele året. Enten alene, under en genser, eller utenpå kjedelig ullundertøy.

t-skjorte med aper

Da dette stoffet dukket frem i stoffhyllene var det ikke vanskelig å bestemme seg for at det måtte få bli en t-skjorte til Sondre, vår egen lille apekatt som fyller 4 år i dag. Med Sondre i hus er det høyt tempo dagen lang. Lek og latter – og noen tårer. Jeg håper han vil klatre og leke og ha masse gøy i denne t-skjorta framover.

t-skjorte med feer

På mandag fyller Sondres venninne E 4 år. I går hadde vi felles bursdagsfeiring for de to, noe som var en absolutt suksess. Da jeg spurte Sondre hva han trodde E ønsket seg i bursdagsgave var svaret: Et slott eller noe med tryllestaver på. Vel – et slott var litt utenfor mitt budsjett, så da var det jammen flaks at Sydillas flotte feer svinger med tryllestavene sine! Sammen med prikkete jersey synes jeg det ble en riktig så fin t-skjorte som jeg håper E kan få mange magiske stunder i.

Mønsteret til begge t-skjortene er mitt eget t-skjortemønster, i størrelse 110 og 116. Apekattstoffet er jeg litt usikker på hvor kommer fra, feene er fra Sydilla, prikkene fra Textart og ribben fra Stoff og Stil. Jeg har også fått smarte størrelseslapper fra Lykkedragen, noe som ikke minst er kjekt for de små…unnskyld store…barna som vil kle på seg selv. Det er nemlig ikke greit å se forskjell på fram og bak uten en lapp å forholde seg til!

1 kommentar: