onsdag 15. august 2012

Tøff joggedress til en tøff gutt!

I det siste har det blitt sydd og blogget mange klær til Elise, så nå var det Sondres tur til å få litt påfyll i garderoben. Gutten har tydeligvis fått i seg flaggstangfrø, for en god del av buksene har plutselig blitt noen cm for korte! Da er det ikke annet å gjøre enn å produsere noen nye bukser, og her er første prøve fra et nytt mønster.

monstertrucksett action

En tøff bukse må jo matches med en tøff genser, så da ble det hel joggedress denne gang. Kjekt å ha til barnehagebruk utover høsten.

Mønsteret til både genseren og buksa er modifiserte Meedom-mønster i str 4 år.
Monstertruckene, svart og turkis interlock kommer fra Sydilla, og den svarte velouren og ribben i buksa kommer fra Stoff og Stil.

Som dere ser av bildene er dressen litt stor foreløpig, men med ribb i bena og oppbrett på genserermene så gjør det absolutt ingen ting. Kjekt med klær man kan vokse i! Buksa har forresten ribb i midja også, det vises bare ikke på bildet. Halsen ble litt vid ettersom jeg hadde klippet halshull til ribb, men bare kantet med interlock, men så lenge man tenker litt over hvilken farge det er på t-skjorta under så gjør det ikke så mye. Den er hvertfall lett å ta av og på, noe som er kjekt for en 3,5-åring som gjerne vil klare selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar