onsdag 11. januar 2012

Søskenmatch

I morgen skal vi til fotograf med ungene, og da kommer selvfølgelig spørsmålet – hva i all verden skal de ha på seg? Ettersom timen kom litt brått på (sendte mail til fotograf i går, fikk time i morgen!) hadde jeg ikke allverdens med tid til verken shopping eller sying, så da tenkte jeg at jeg fikk lete i skap og skuffer…

Men…tanken på å lage noe selv ble liggende og lure, så før jeg kom meg i seng i går kveld hadde jeg planlagt og startet på t-skjorter i matchende stoff. Dette var også første gang jeg testet den nye overlock-maskinene min, og jeg elsker den allerede!

IMG_6525

Nå er begge t-skjortene ferdige – med noen småfeil og “hurtigløsninger” – men de funker! Har ikke fått prøvd Elise sin på henne, men krysser fingrene for at den er sånn rimelig passelig. Tenker å ha enkle dongeribukser til disse på bildene. I tillegg satser vi på noen “klassiske” bilder med hvite overdeler og dongeribukse/dongerikjole, og selvsagt noen typiske babybilder av Elise uten klær. Kan jo hende fotografen har noen kule rekvisitter også?

T-skjortene er sydd i jersey/interlock fra CeTho og kantet med hvit ribb fra Stoff og Stil. Den turkise er str 92/98 fra Ottobre, og den lilla er str 62/68 fra Meedom (med noen justeringer).

Nå er det bare å krysse fingrene for samarbeidsvillige og blide barn i morgen formiddag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar