torsdag 28. februar 2013

Babybukse med ooga boogaer

Det er fortsatt liv i bloggen, men i det siste har det vært alt for lenge mellom oppdateringene. Sånn går det når man får seg fancy smart-telefon, men trenger datamaskinen for å oppdatere bloggen. (Det blir best bilder når jeg bruker speilrefleks-kameraet, så da må jeg bruke datamaskinen…)

Dagens innlegg handler om en liten babybukse med ooga boogaer. Denne buksen er sydd på bestilling for ei som jobber på Sondres avdeling i barnehagen. Hun skulle ha ei babybukse til ei jente, og stort flere begrensninger fikk jeg ikke. Da var det bare å dykke ned i stofflageret og finne noe som kunne passe.

Som mamma til ei lita jente vet jeg at skuffene fort fylles opp av babyrosa og andre sarte farger, så jeg tenkte det kunne være kjekt å bryte litt med det – og gå for knallfarger og litt tøft mønster. Hun som bestilte buksa var godt fornøyd, så får vi bare håpe at den endelige mottakeren også liker den. (Det skulle visst være en gave.)

babybukse med ooga 2

Mønsteret er et modifisert Meedom-mønster, med ribb både i midjen og i bena. Ribben i midjen er brettet dobbelt på bildet.
Stoffet er interlock med ooga boogaer, kjøpt fra ei på nettstedet Sykroken, og mørk lilla ribb fra Stoff og Stil. Buksa er i størrelse 68.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar