søndag 28. oktober 2012

Mammolue til Elise

I dag har vi faktisk vært på skitur! 40 cm snø, 5 minusgrader og knallblå himmel. Oktober sa du? Varme klær er det hvertfall et akutt behov for hvis man bor i Trøndelag nå. Heldigvis ligger jeg foran skjema med deler av vintergarderoben til ungene, så en “Mammolue” til Elise lå klar til bruk. Ettersom det er særdeles vanskelig å få fine bilder av et barn som ligger pakket inn i en pulk, så får dere klare dere med “produktbilde” i dag, så kan det nok hende jeg skal få fikset et actionbilde senere.

mammolue2
Str 1-2 år

Mønsteret til denne flotte,varme luen har jeg kjøpt hos Mammo, en av de mest effektive sydamene jeg vet om. Jeg har tidligere laget denne “mammolua” til Sondre, og den passer heldigvis fortsatt. I tillegg har jeg laget et par luer som ble gitt bort til jul i fjor – uten at de rakk å være innom bloggen dessverre…

Lua er sydd i ullfilt fra Stoff og Stil, og denne er foret med microfleece fra samme sted. Applikasjonen er en rest fra fôret. Ettersom dette er en lue til ei frøken som gjerne river av alt som kan rives av – så har den fått knytebånd under haka. Da sitter den ekstra godt rundt fjeset også. Foreløpig er den litt stor, men da varer den forhåpentligvis lenge :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar