tirsdag 13. september 2011

Stripete flodhester – og litt annet…

Da var det vel på tide med et innlegg om den siste tidens prosjekter på syrommet. Jeg er faktisk litt imponert selv over hvor mye som har blitt produsert!

Først ut er en joggedress med matchende lue til Sondre. Gensermønsteret er fra Meedom og Meedom, luemønsteret har jeg funnet her og buksemønsteret kan jeg vel strengt tatt kalle mitt eget, etter å ha justert og satt sammen flere ulike mønster. Gutten var strålende fornøyd der han dro avsted til barnehagen i flunkende nye klær. (se bort fra rester etter tannpuss på genseren…hehe)

Joggedress m flodhester

På lørdag var vi i bryllup, og da måtte jeg ha en ammevennlig kjole. Etter mye leting i butikker endte jeg opp med å sy selv, og jeg ble kjempefornøyd! Mønsteret er Klinkekults sukkertøykjole fra boka “Made by me”. Jeg har også sydd en “hverdagskjole” av samme mønster, men den har jeg ikke bilde av for øyeblikket.

bryllupskjole

Sist ut i dag er et par luer som ble produsert sent søndag kveld. En av Sondres små venninner ble 3 år, og da måtte vi ha gave! 3-årslua ble pakket inn og gitt bort uten at vi rakk å ta bilde av den, men her er hvertfall de to andre luene som ble til når jeg først var i gang. Den grønne skal være en gave senere i høst, og den lilla vet jeg ikke riktig hva jeg skal gjøre med. Noen som trenger en lilla lue i størrelse 2-3 år?

luer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar